2.3.17

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ


Τι αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του  DORIDA NEWS πριν από μέρες


Σε πολιτικό ρεπορτάζ η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τις λίστες υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα αναφέρεται και στη Φωκίδα δίνοντας ονόματα πιθανών υποψηφίων για τις τρείς θέσεις.
Επισημαίνει μάλιστα ότι όλο και περισσότεροι είναι οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά παραδείγματα περιοχών που υπάρχει ήδη συνωστισμός για τις γαλάζιες λίστες όπως είναι η Φωκίδα, όπου παλαιοί και νέοι προκαλούν «πονοκέφαλο» στην Πειραιώς προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο ψηφοδέλτιο.
Στη Φωκίδα, τα ονόματα που είναι στο τραπέζι των συζητήσεων και εξετάζονται από την Πειραιώς είναι η πρώην βουλευτής Ασπασία Μανδρέκα, ο πρώην υποδιοικητής του ΙΚΑ Κώστας Παπαθανασίου, ο πρώην υφυπουργός, επί Καραμανλή, Γιάννης Μπούγας, ο νεαρός επιχειρηματίας και πολιτευτήςΚωνσταντίνος Χαλιορής καθώς και ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος του οποίου θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Φωκίδας.
Εκτός αυτών των στελεχών που αναμφισβήτητα «κατεβαίνουν» με τις καλύτερες προσδοκίες και με δεδομένη μια αξιόλογη παρουσία, υπάρχουν και άλλοι κομματικοί παράγοντες αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Το παραπάνω δημοσίευμα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του DORIDANEWS πριν από αρκετές μέρες που ανέφερε τα ονόματα των 7 στελεχών της Ν.Δ. στη Φωκίδα που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι στο Νομό.
"DORIDA news" -

No comments: