12.3.17

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ : ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ 31%ΕΝΑΝΤΙ 14,5% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!
Σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται 16,5 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται υπό κατάρρευση.
Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.
Η ίδια έρευνα δείχνει επίσης ισχυρό προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καταλληλότητα πρωθυπουργού και πολύ χαμηλά ποσοστά για τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ5,6% και ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5% και φαίνεται πως αυτά τα τρία κόμματα έχουν εξασφαλίσει την άνετη είσοδό τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές.
Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, ηΠλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οιΑΝ.ΕΛ., η ΛΑΕ και η Ανταρσία και το Ποτάμι 1%.!
 "DORIDA news"
www.idoriki.com 

No comments: