10.2.17

ΠΟΥΛΑΕΙ ,ΤΡΕΛΙΤΣΑ Η ΕΥΔΑΠ


Ημερομηνία δημοσίευσης:09/02/2017 Αν το κάνουν δε χρειάζεται να κάνουν τίποτε άλλο για τη Φωκίδα Αν παρ’ ελπίδα δοθούν τα αντισταθμιστικά Μόρνου στους δήμους του νομού, τότε η παρούσα κυβέρνηση δε θα χρειαστεί να κάνει τίποτε άλλο για τη Φωκίδα. Ο υπουργός που θα το υπογράψει, αλλά και ο Βουλευτής θα πρέπει να κηρυχθούν τοπικοί ευεργέτες. Και δε μιλάμε φυσικά για το δήμο Δελφών ο οποίος ζητεί να λαμβάνει απλώς το νερό που χρειάζεται δωρεάν και το οποίο από χρόνια έπρεπε να έχει κατοχυρωθεί νομικά, αφού ούτως ή άλλως δεν έχει πληρώσει ποτέ του. Μιλάμε για το δήμο Δωρίδας, όπου αν περάσει το άρθρο 66 στο πολυνομοσχέδιο, όπως ακριβώς ήταν διατυπωμένο επί Κουρουμπλή, ο δήμος θα λαμβάνει από 1.800.000 ευρώ μέχρι και πλέον των 2.000.000 ευρώ ετησίως. Μέχρι και ανδριάντες τους βλέπω τους κ. Σκουρλέτη και Κωστοπαναγιώτου στην κεντρική πλατεία!
Υ.Γ. Μετά από τις δημόσιες δεσμεύσεις και εξαγγελίες δε θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί, αν δεν υλοποιηθεί τελικά! Τώρα ο πήχης μπήκε ψηλά και το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!
Πουλάει τρελίτσα η ΕΥΔΑΠ
Τι απάντηση είναι αυτή ήταν αυτή που έδωσαν στο βουλευτή κ. Φορτσάκη. Λόγω της Λίμνης έχουμε δρόμους, γίναμε τουριστική, δεν υφιστάμεθα περιορισμούς και έχουμε νερό, γιατί αλλιώς δε θα χαμε! Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, ας τους μαζέψει κανένας. Σε λίγο θα μας πουν ότι τους χρωστάμε κιόλας.
Επίσης, απειλούν ότι «τα αντισταθμιστικά αυτά θα επιβαρύνουν τους καταναλωτές κατοίκους της Αττικής, πολλοί από τους οποίους, ειρήσθω εν παρόδω,  κατάγονται και διατηρούν κοινωνικούς και οικονομικούς δεσμούς με τους παραπάνω αναφερόμενους δήμους».  Αυτό το τελευταίο γιατί το λέει; Τι φοβάται, μη μας ζητήσουν το λόγο; Μη νοιάζεται η ΕΥΔΑΠ θα κατευνάσουμε τη δυσαρέσκεια.
Και γιατί παρακαλούμε να επιβαρυνθούν οι πολίτες και να μην επιμεριστεί το τέλος στη ΕΥΔΑΠ. Ας μειωθεί λίγο το κέρδος της, δεν θα πάθει τίποτε! Το πολύ – πολύ να μην μπορεί να μοιράσει αυτά τα χοντρά πακέτα που μοιράζει σε φίλια μέσα ενημέρωσης και να μη μπορούν τα στελέχη της να χρηματοδοτούν πανηγυράκια λαϊκής κατανάλωσης στα χωριά τους.
Όχι εκεί που μας χρωστάνε να μας πάρουν και το βόδι!!!
Θα χαζέψουμε!  Άλλα λέει ο Σκουρλέτης με το Βουλευτή, άλλα ο Σπίρτζης με την ΕΥΔΑΠ.
Η Φωκίδα βρίσκεται στη μέση μιας σύγκρουσης δυο υπερυπουργών, όπου από τις δημόσιες τοποθετήσεις τους διαφωνούν κάθετα για το επίμαχο θέμα. Το ζητούμενο για εμάς όμως, δεν είναι να δούμε ένα νομοθέτημα που θα μείνει ανενεργό, όπως τόσα και τόσα άλλα στη χώρα μας, που δεν ίσχυσαν ούτε για μια μέρα, αλλά να γίνει κάτι που θα έχει πραγματικό αντίκρισμα.
Δεν μπορεί όμως σε καμιά περίπτωση, να λέγονται και αρλούμπες, όπως αυτά που ισχυρίζεται η ΕΥΔΑΠ ότι δεν υπάρχει περιβαλλοντική επιβάρυνση. Μας δουλεύουν και από πάνω. Έλεος!!!

0RAFOK
www.lidoriki.com 
  " Λιδορίκι "

Αμ ...δεν  μας  πουλάει  " τρελίτσα " μόνο  η  ΕΥΔΑΠ , φίλοι  μου  ΟΛΟΙ  ΜΑΣ  ΠΟΥΛΑΝΕ  ΤΡΕΛΙΤΣΑ , για αν παρακολουθείστε ΤΙ  ΜΑΣ   ΛΕΝΕ  ΚΑΘΕ  ΦΟΡΆ ΘΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΤΙ  ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ  ΤΕΛΙΚΆ ΟΙ  ΜΟΝΟΙ  ΠΟΥ ΘΑ  ΜΕΙΝΟΥΝ ." ΡΕΣΤΟΙ " ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΔΩΡΙΕΙΣ 
                      ΝΑ  ΜΟΥ  ΤΟ  ΘΥΜΑΣΤΕ ..!!!
                    www.lidoriki.com

No comments: