9.2.17

Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ " ΧΤΥΠΗΣΕ " ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

Ο υβριστής Τατσόπουλος «χτύπησε» και πάλι...


09.02.2017
 
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αισχρή επίθεση του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου (φωτό) στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, με αφορμή το συλλυπητήριο μήνυμά της για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Χωρίς να αναφέρει το επώνυμό της, με ένα πολύ σκληρό σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τατσόπουλος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την υπουργό «ηλίθια» με «νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο». Συγκεκριμένα, έγραψε:
«Λυδία, διάβασα τον επικήδειό σου για τον Λουκιανό. Στάθηκα ιδιαίτερα στα θερμά σου λόγια για τη στάση του Λουκιανού κατά το δημοψήφισμα του 2015, μια στάση που η κυβέρνησή σου την πήρε και την έριξε στα σκουπίδια την ίδια κιόλας νύχτα του δημοψηφίσματος, πριν καν ξημερώσει.
Λυδία, το περιστατικό που διάλεξες και η στιγμή που διάλεξες για να μας το υπενθυμίσεις με πείθουν ότι έχεις νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο. Είσαι ηλίθια, κοπέλα μου. Δηλαδή, όχι απλώς ηλίθια. Καρα-ηλίθια. Να σε διδάσκουν στα σχολεία. Προς αποφυγήν» τόνισε!
Προηγουμένως, η υπουργός Πολιτισμού είχε αναφέρει σχετικά: «Ο Λουκιανός κοίταζε κατάματα το παρόν από τότε, μέσα στη δικτατορία, που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Νεγρεπόντη και τον Μποστ, μέχρι τον Ιούλιο του 2015, που σχολίαζε τη στάση των Ευρωπαίων πολιτικών απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜΕ». Φράση που προκάλεσε την... οργή του τιμητή των πάντων πρώην βουλευτή.
dimokratianews.gr

No comments: