16.2.17

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ τα "σκυλιά του πολέμου". Πρόκειται για ακροδεξιούς οι οποίοι μέσω προφίλ στο Facebook δίνουν συμβουλές για τέλεση βασανιστηρίων
Adtech Ad
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ αναμένεται και σχετική εισαγγελική παραγγελία για τον σχηματισμό δικογραφίας με τα αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα της ρητορικής μίσους, του ρατσισμού και την δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους, σε βάρος των εμπνευστών και διαχειριστών προφίλ ομάδας στο Facebook με την επωνυμία “τα σκυλιά του πολέμου”, που δίνουν συμβουλές για τέλεση βασανιστηρίων σε πρόσφυγες και προσφυγόπουλα!

AdTech Ad

Μάλιστα, βρίζουν τους πάντες που διαφέρουν, ομοφυλόφιλους... κλπ., ενώ φτάνουν σε σημεία να δείχνουν πως γίνεται ο τεχνητός πνιγμός... Ορισμένοι εξ αυτών αυτοαποκαλούνται αστυνομικοί και μάλιστα βρίζουν πολλούς συναδέλφους τους... Ειδικά το τελευταίο σκέλος μένει να διαπιστωθεί αν πρόκειται όντως για σέχτα ακροδεξιών αστυνομικών ή απλά για ακροδεξιούς και ρατσιστές που αυτοαποκαλούνται “αστυνομικοί”, νομίζοντας έτσι θα αποφύγουν την έρευνα και την δίωξη των Αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί πως για όλα αυτά είναι ενήμερη η φυσική και η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και πως όπως ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματικός αν τυχόν διαπιστωθεί πως είναι όντως αστυνομικοί έχουν χάσει ήδη τα “κεφάλια” τους και δεν το ξέρουν...

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως παρότι το Facebook ρίχνει συνεχώς το προφίλ τους και αυτοί επανέρχονται με διάφορες παραλλαγές του αρχικού τους τίτλου.
(
Κεντρική φωτογραφία: Αρχείου)

No comments: