7.2.17

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ !!


Δεν πίστευε στα μάτια της η υπάλληλος μίας επιχείρησης ηλεκτρικών όταν ανακάλυψε πως το αφεντικό την βιντεοσκοπούσε μέσα στην τουαλέτα
Adtech Ad
Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση ήρθε μία υπάλληλος σε επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών, επί της Λ. Κωνσταντινουπόλεως, στον Βοτανικό.
AdTech Ad
Η 38χρονη εργάζεται στην εταιρεία αυτή ως βοηθός λογιστή. Κάποια στιγμή λοιπόν το μεσημέρι, θέλησε να πάει στην τουαλέτα της επιχείρησης που εργάζεται. Καθώς βρισκόταν στην μέσα στην τουαλέτα παρατήρησε κάτι περίεργο στο ρολό με τις καθαρές, αναλώσιμες σακούλες. Έβαλε το χέρι της μέσα και έβγαλε ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν κρυμμένο μέσα σε μία αυτοσχέδια θήκη, το οποίο είχε στραμμένη την κάμερά του προς τα πάνω.
Σε κατάσταση σοκ  η κοπέλα άνοιξε το κινητό και βρήκε δύο βίντεο μέσα στα οποία φαινόταν εκείνη νωρίτερα το πρωί και τα ευαίσθητα σημεία της και ο υπεύθυνος του καταστήματος, που είχε καταγραφεί να τοποθετεί την συσκευή και να την βγάζει… Αυτή ήταν η δεύτερη φορά λοιπόν μέσα στην ίδια ημέρα που ο δράστης είχε πάει στην τουαλέτα και είχε τοποθετήσει το κινητό τηλέφωνο…
Μόλις μπόρεσε να συνέλθει από το αρχικό σοκ η κοπέλα, πήρε το κινητό και το έκρυψε στην τσάντα της. Στο μεταξύ ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε πάει στην τουαλέτα και έψαχνε να βρει το κινητό του τηλέφωνο. Καθώς φαίνεται αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, άρχισε να ρωτάει την υπάλληλό αν είχε βρει πουθενά το κινητό του, εκείνη του είπε όχι και εκείνος απάντησε πως φοβόταν ότι κάπου του έπεσε.
Η υπάλληλος πήγε τότε στον εργοδότη της και μετέφερε όσα είχαν συμβεί με τον υπεύθυνο του καταστήματος. Εκείνος από την πλευρά του, την παρότρυνε να πράξει όπως επιθυμούσε και μάλιστα την συνόδευσε στο αυτοκίνητό της, καθώς στο μεταξύ ο υπεύθυνος του καταστήματος της ζητούσε επίμονα να μιλήσουν.
Η 38χρονη πήγε στο πλησιέστερο Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί, παρέδωσε και το κινητό τηλέφωνο και ο 55χρονος υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Πλέον, καθώς δεν βρέθηκαν στο κινητό του άλλα βίντεο πέρα από τα προαναφερόμενα, ερευνάται αν το έχει ξανακάνει αυτό, πόσο καιρό, σε ποια μέρη και αν υπάρχουν τυχόν άλλα θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του.
new247.gr

No comments: