11.2.17

ΕΚΡΥΨΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ 1.100.000 e ΣΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΥΡΕΣ11.02.2017
 
Σοκ στη Χαλκίδα με τον θησαυρό 78χρονου ιατρού συνταξιούχου!
Εναν πραγματικό θησαυρό, με 3.500 χρυσές λίρες και 400.000 ευρώ σε μετρητά, είχε... χτίσει σε τοίχο του σπιτιού του ένας 78χρονος (συνταξιούχος γιατρός) στη Χαλκίδα.
Το μεγάλο μυστικό του ηλικιωμένου αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο της πόλης, όταν ενημερώθηκε ότι επρόκειτο να μεταβεί στο διαμέρισμά του ένας επαγγελματίας ιατρικών ειδών, για να παραλάβει μια φιάλη οξυγόνου.
Μόλις ο 78χρονος έμαθε ότι θα έμπαινε στο σπίτι του ένας άγνωστος, αντέδρασε έντονα, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου να εκπλήσσονται από τη στάση του. Τελικά, έπειτα από πολλές συζητήσεις και πιέσεις που δέχθηκε, ο ηλικιωμένος άνδρας αποφάσισε να μιλήσει στους γιατρούς του νοσοκομείου, εξηγώντας τους ότι στο σπίτι του κρυβόταν μια ολόκληρη περιουσία.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας, καθώς θεωρήθηκε ότι ο 78χρονος -λόγω της κατάστασης της υγείας του- δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία του. Ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου, σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας, και εντόπισαν τον κρυμμένο θησαυρό σε έναν από τους τοίχους της οικίας. Οταν όμως μέτρησαν τα χρήματα και βρήκαν τις χρυσές λίρες, δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς διαπίστωσαν ότι η συνολική αξία τους πλησίαζε το 1.500.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αναλυτική καταγραφή των ευρημάτων και, με την συγκατάθεση του 78χρονου, μετέφεραν τις λίρες και τα χαρτονομίσματα σε υποκατάστημα τράπεζας, δίνοντας τέλος στην αγωνία του ηλικιωμένου. Η... περιπέτεια του 78χρονου δεν άργησε να γίνει γνωστή στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, με τους κατοίκους της περιοχής να μην κρύβουν την έκπληξή τους τόσο για το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος είχε στην κατοχή του έναν τέτοιο θησαυρό όσο και επειδή επέλεξε να τον φυλάξει στο σπίτι του.
dimokratianews.gr

No comments: