6.1.17

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ HOTEL HILTON

“Επιχειρηματικότητα στην Κρίση”
Από την Doric Business Harmony PC στο «Athens Μoney Show 2017» σε συνεργασία και αιγίδα της Ένωσης Γυναικών Φωκίδας 
Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:00 - 22:00
H Εταιρεία Doric Business Harmony PC στο πλαίσιο του Συνεδρίου “Athens Μoney Show 2017” που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Ηilton, διοργανώνει σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος, εκδήλωση με θέμα: "Επιχειρηματικότητα στην Κρίση" την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ώρα 20:00 - 22:00 στηναίθουσα Θάλεια 3.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:
  • "Παρουσίαση των Υπηρεσιών καθώς και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης" της Doric Business Harmony PC, Αιμιλία Βρεττού, Ιστορικός –Αρχαιολόγος, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης Πελατών της Doric Business Harmony PC
  • "ΕΣΠΑ 2014-2020 και Αναπτυξιακός Νόμος: ευκαιρίες αξιοποίησης από τις Επιχειρήσεις", Μιχάλης Δρίτσας, Μηχ. Μηχανικός / Οικονομολόγος (MBA), Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Δωρική Αδελφότης», Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης.
  • "Στρατηγικές Online Marketing για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις", Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής Marketing, Συγγραφέας.
  • "Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Πράξη", Κωνσταντίνος Λιάπης, Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce
Θα ακολουθήσει βράβευση Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών που συνεργάζονται με την Εταιρεία Doric Business Harmony PC και προβάλλονται στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doric.
Τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων που θα βραβευτούν σχετίζονται με την έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια είναι επιχειρήσεις που γεννήθηκαν ή επένδυσαν μέσα στην κρίση, αύξησαν την απασχόληση, ανέπτυξαν επιχειρηματικές συνεργασίες, συνέβαλλαν και συμβάλουν στην προβολή και υποστήριξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και προσπαθειών και Καλών Επιχειρηματικών πρακτικών.
Από την πλευρά της η Ένωση Γυναικών Φωκίδος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Athens Μoney Show 2017» που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Ηilton, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα και να προβάλει την επιχειρηματικότητα που τόσο την έχει ανάγκη η πατρίδα μας την στιγμή αυτή και παράλληλα να προβληθούν καλές επιχειρηματικές πρακτικές και Επαγγελματίες (Άνδρες και Γυναίκες) που επένδυσαν στην κρίση, έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση της Εταιρείας Συμβουλευτικής και προβολής Επιχειρήσεων «Doric Business Harmony PC».

 "DORIDA news" -

No comments: