14.1.17

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ : ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ

Καταγγελία αναγνώστη: Σε πλήρη εγκατάλειψη η εθνική οδός Αντιρρίου - Λιδωρικίου

FaceBook  Twitter
-Στη φωτογραφία απεικονίζεται ενδεικτικά η πλήρης εγκατάλειψη της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Λιδωρικίου, λόγω της παντελούς συντήρησής της (θα μπορούσα να επισυνάψω αρκετές και από διαφορετικά σημεία).

-Στο εικονιζόμενο σημείο (όπως και σε πολλά άλλα) υφίσταται μόνιμο πρόβλημα με το ένα ρεύμα κυκλοφορίας να περιορίζεται σε τέτοιο σημείο (αφού έχει *καταληφθεί* από καλάμια), που είναι αδύνατη η διασταύρωση έστω μικρών οχημάτων πόσο δε μεγάλων.
-Ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων είναι υπαρκτός ανά πάσα στιγμή.
Η εν λόγω οδός παρουσιάζει αρκετή κίνηση οχημάτων μιας και εξυπηρετεί χωριά της ορεινής Φωκίδας αλλά τουριστικά και μη χωριά της Αιτωλοακαρνανίας.
-Καταγγέλλω την πλήρη αδιαφορία της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας (αρμόδια για τη συντήρηση) και του Δήμου Δωρίδος, ιδιαίτερα του Δήμου μιας και την οδό αυτή διέρχονται οι αιρετοί του και γνωρίζουν τα προβλήματα.
-Μήπως πρέπει να παρέμβει ο κ. Εισαγγελέας μιας και τίθεται θέμα της ασφάλειας των συγκοινωνιών από την αδιαφορία των αρμοδίων Υπηρεσιών;
-Ο καταγγέλλων Νίκος Κατσιγιάννης (με την παράκληση να δημοσιευτεί μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι).
Ευχαριστώ.

                                                http://www.amfissapress.gr/
                                    ,              WWW/LIDORIKI.COM 
        " ΛΙΔΩΡΙΚΙ " 
Επί  τέλους !!!
Κάποιος  ασχολήθηκε  και με  το σoβαρότατο  αυτό  πρόβλήμα , του  δρόμου Λιδορικίου- Ναυπάκτου , που  είναι  για  δεκαετίες  ξεχασμένος και  φυσικά ...ερημωμένος και...προβληματικός .
   Και  να  σκεφτείτε , πως  είναι  μια  πανέμορφη  διαδρομή ,με  κάποιους  όμορφους ενδιάμεσους  σταθμούς , Ρέρεσι κλπ , που  μπορεί  άνετα  κάποιος  να  κάνει  μια υπέροχη  βόλτα , σε  πανέμορφο περιβάλλον και  φυσικά να  δοκιμάσει  τα  μοναδικά " κυνηγοεδέσματα " της  κυρίας  που έχει  το  χάνι  Ρέρεσης ...
   Ποιός  όμως  σύντροφοι θα  νοιαστεί για  το  κομμάτι  αυτό της  Δωρίδας , που  φαίνεται  δεν  έχει  και..ψηφοσυλλεκτικό..ενδιαφέρον ; 
   Πάντως , ευχαριστούμε  τον κ. Ν.Κατσιγιάννη για  την  διαμαρτυρία  του  αλλα  και  το     http://www.amfissapress.gr/ που  βρόβαλε  το  θέμα ..
   Τώρα , απο  εκεί  και  πέρα , ο  " ΘΕΟΣ  " ΝΑ  ΒΑΛΕΊ  ΤΟ  ΧΕΡΙ  ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ  ΥΠΈΡΟΧΗ  ΔΙΑΔΡΟΜΉ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ  ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΟΥΜΕ  ΣΕΙΡΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ  ΤΑ..ΓΡΑΦΌΜΕΝΑΑ  ΜΑΣ ....
                                    Καλή  σας  μέρα 
                                    www.lidoriki.com

No comments: