14.1.17

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΜΦΙΣΣΑΣ


Ενημέρωση από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Αναφορικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Άμφισσας η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε τα εξής :
  • Από τις 23 Ιανουαρίου 2017 επιστρέφει στη θέση του στο Νοσοκομείο της Άμφισσας, ο Ιατρός Αναισθησιολόγος Τσαγκάρης Ηλίας Επιμελητής Α΄ από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου ήταν μετακινημένος προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες του Αναισθησιολογικού, καθόσον προ ημερών επέστρεψε και ο τελευταίος Ιατρός Αναισθησιολόγος της Λαμίας από την αναρρωτική του άδεια.
  •  Έπειτα από σχετική παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία πρόσληψης ενός μόνιμου Ιατρού Παθολόγου που θα στελεχώσει την Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου της Άμφισσας προκειμένου να έχει συνεχή και αδιάκοπη εφημέρευση. 
  •  Παράλληλα προχωρούν οι κρίσεις υποψήφιων Παθολόγων και Μαιευτήρων για την κάλυψη 2 επιπλέον μόνιμων θέσεων (1 Παθολόγου και 1 Μαιευτήρα) ενώ από το 2015 έως σήμερα έχουν προσληφθεί 2 Ιατροί (Ορθοπεδικής και Μαιευτικής) ως Επικουρικοί Ιατροί και 4 άτομα Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας ως μόνιμο προσωπικό.

 "DORIDA news" -

No comments: