24.1.17

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ :Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΤρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, 09:15
Γιώργος Γεωργίου: Η συγκλονιστική συνέντευξη που είχε δώσει και μιλούσε για τον γιο του


Δύσκολες ώρες βιώνει ο αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου μετά τον θάνατο του γιου του στα 35 του χρόνια, ύστερα από μία ανίατη ασθένεια, την '«αταξία του Φρίντριχ» (σ.σ μία κληρονομική πάθηση, που «χτυπά» τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα).

Πριν από δυο χρόνια ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του, το προσωπικό του δράμα, λέγοντας πως «όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου είχε συγκλονίσει τους πάντες. Όπως είχε αποκαλύψει, όταν έμαθε για την αρρώστια του γιου του, άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του από τη στενοχώρια.

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου» ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο...


www.lidoriki.com 

No comments: