15.1.17

ΜΠΑ ; ΚΥΡΙΑΚΗ 15- 01- 2017

ΜΠΑ? Κυριακή 15.01.2017

15.01.2017
ΜΠΑ
### ΜΕ ΤΟ που συνελήφθη η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα (σύντροφος του Μαζιώτη), «άγνωστος» πυροβόλησε με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ στην «κλούβα» που είναι επιφορτισμένη με τη φύλαξη των γραφείων του ΠΑΣΟΚ! Σωστά η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε συναγερμό αναμένοντας νέα «περιστατικά».
### ΥΠΑΡΧΟΥΝ τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ζουν άνετα κι ωραία ληστεύοντας τράπεζες για το «κοινό ταμείο» . Από τον Επαναστατικό Αγώνα, από τους Πυρήνες της Φωτιάς, απ' όπου μπορεί να... φανταστεί κανείς! Και σε συνεργασία, εννοείται, με σκληρούς ποινικούς.
### ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «αντάρτικο πόλης» επιστρέφει δραματικά στην πολιτική ατζέντα, έχοντας ως όνειρό του να πάρει τη θέση που είχε κάποτε η 17 Νοέμβρη (η οποία, υποτίθεται, έχει πλήρως εξαρθρωθεί, αλλά...).
### ΕΠΕΝΔΥΣΗ 20.000.000 ευρώ σε φωτοβολταϊκά θα κάνει -λέει- στην Ελλάδα η πιο πλούσια Ρωσίδα! Ας γελάσω! Δημιουργεί καμιά νέα θέση εργασίας πέραν των χώρων που χρειάζεται για να στρωθούν τα «συστήματα»; Ας ξαναγελάσω...
### ΗΤΑΝ άγριος ο χιονιάς που πέρασε, κόσμος «θάφτηκε» στους πάγους, δρόμοι έκλεισαν, σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα, οικογένειες πείνασαν χωρίς τα στοιχειώδη τρόφιμα, νοικοκυριά -στην Κύμη, στη Σκόπελο, στην Αλόννησο- δίψασαν...
### ΗΤΑΝ γενικώς μια πολύ ωραία (και ρομαντική ατμόσφαιρα) για όσους δεν είχαν ανάλογα προβλήματα να λύσουν σε περιβάλλον πολικού ψύχους.
### ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (η πιο πικάντικη περιοχή της χώρας) χάλασαν οι αλατιέρες του Μπουτάρη, που συνελήφθη απροετοίμαστος και έγινε το «έλα να δεις» με τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα στους άναρχους δρόμους! Και με εξαφανισμένα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
### EINAI τραγικό να βιώνουν οι πολίτες (που πληρώνουν φόρους και χαράτσια) τέτοιες καταστάσεις, αν σκεφτεί κανείς ότι η ΕΜΥ -που μερικοί βιάστηκαν να ειρωνευτούν για τις προβλέψεις της- είχε εκδώσει το τελευταίο δεκαήμερο πριν από την «εισβολή» από τη Σιβηρία πολλά δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
### ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ οι δόλιοι οι πρόσφυγες (και μετανάστες) στα αντίσκηνα της Μόριας τι να... πουν! Με τις ύποπτες ΜΚΟ να έχουν εισπράξει περί τα 800.000.000 ευρώ και να μην έχουν κουνήσει ούτε το... δαχτυλάκι τους για τις συνθήκες χειμερινής διαβίωσης, όπως λέγαμε κι εμείς οι... κομάντος στον στρατό!
### ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι έκαναν (τίποτα προφανώς) ο αρμόδιος υπουργός Μουζάλας, οι γενικοί γραμματείς και οι... φαρισαίοι, πάντως στη διαχείριση έλαβαν ένα τεράστιο μηδέν, δίνοντας την ευκαιρία στην Κομισιόν να κατηγορεί για αδιαφορία την πιο φιλότιμη και φιλόξενη πατρίδα του κόσμου.
### ΑΡΧΙΣΑΝ και επισήμως οι διαδικασίες πτώχευσης του ΔΟΛ! Δεν νομίζω ότι υπάρχει δημοσιογράφος που δεν ανατρίχιασε όταν το πληροφορήθηκε...
Ω.
dimokratianews.gr 

No comments: