21.12.16

ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗ " ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ "


Ισόβια για τη «μαύρη χήρα»
0
Τέλος έλαβε τα ξημερώματα μία πολύκροτη δίκη: Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης η «μαύρη χήρα» από την Κοιλάδα της Αργολίδας, η οποία κατηγορείτο για τη δολοφονία του συζύγου της. 

Σε μία δίκη-θρίλερ κι έπειτα από πεντέμισι περίπου ώρες, η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου.

Εκτός από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το δικαστήριο επέβαλε στη Δήμητρα Βούλγαρη ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και έξι μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η δίκη για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου ολοκληρώθηκε σε συνθήκες πρωτοφανούς έντασης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές με τους δικηγόρους της Δήμητρας Βούλγαρη.

Έπειτα από συνεχείς αντιπαραθέσεις με την έδρα και τους μάρτυρες, αιτήματα για εξαίρεση της προέδρου και κακοδικία, αναγκαστικές διακοπές και σωρεία προσβλητικών εκφράσεων, παραιτήθηκαν. Την τελευταία μέρα ζήτησαν να επαναδιοριστούν και τελικά αποχώρησαν από την αίθουσα συνοδεία αστυνομικών, στην πιο κρίσιμη στιγμή για την εντολέα τους.

Η κατηγορούμενη δεν άσκησε το δικαίωμά της να απολογηθεί και επίσης αποχώρησε από το δικαστήριο. Κανείς από τους συγγενείς της δεν βρισκόταν στην αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η ομόφωνη καταδίκη της.

Τo απόγευμα της Τρίτης ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Με πληροφορίες από το anikolouli

http://www.zougla.gr/g

No comments: