6.12.16

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΡΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε


Ηταν η κόρη αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία δούλευε εθελοντικά σε κέντρο προσφύγων στην πόλη όπου σπούδαζε για να μην παρακολουθεί άπραγη τη δραματικών διαστάσεων προσφυγική κρίση.
Η 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ (φωτό) όμως, όπως αποκαλύπτεται, πλήρωσε άδικα τη διάθεσή της να προσφέρει, αφού φέρεται ότι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έφηβο Αφγανό, που είχε καταθέσει αίτημα ασύλου στη Γερμανία.

Η κόρη του δρος Κλέμενς Λαντενμπέργκερ, δικηγόρου που είναι το δεξί χέρι του νομικού διευθυντή της Κομισιόν, βρέθηκε νεκρή στα μέσα Οκτωβρίου στην πανεπιστημιούπολη του Φράιμπουργκ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ελβετία. Για την ακρίβεια, εντοπίστηκε πνιγμένη σε ποταμό. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ντίετερ Ινχόφερ, ο ύποπτος βρέθηκε να φιλοξενείται από μια οικογένεια στο Φράιμπουργκ, στην οποία δεν έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.

Ο ύποπτος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από τη γερμανική αστυνομία, φέρεται ότι ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά του και τώρα αναμένεται να δικαστεί μέσα στη νέα χρονιά.
dimokratiamew.gr

No comments: