21.12.16

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ !! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΡΟΛΕΪ


9
Εβγαλαν με τη βία τους επιβάτες από τρία οχήματα και πέταξαν μολότοφ
Απίστευτες στιγμές αγωνίας και πανικού έζησαν χθες το βράδυ οι επιβάτες και οι οδηγοί τριών τρόλεϊ, τα οποία παρέδωσαν στην πυρά αντιεξουσιαστές. Φορτωμένοι με βόμβες μολότοφ, κουκουλοφόροι βγήκαν στην οδό Πατησίων γύρω στις 22.30, μπροστά από το Πολυτεχνείο, και ακινητοποίησαν τα οχήματα. Κατόπιν μπήκαν μέσα και, αφού ανάγκασαν τους επιβάτες και τους οδηγούς να κατέβουν -εξαπολύοντας απειλές βίας-, έριξαν τις μολότοφ βάζοντάς τους φωτιά.


Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή κατευθυνόμενοι προς την περιοχή των Εξαρχείων, ενώ ο κόσμος έτρεχε μακριά έντρομος. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων σταμάτησε και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να σβηστούν οι φωτιές από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε με 15 άντρες και πέντε οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο από τα τρία τρόλεϊ καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ το τρίτο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές (ανάλογα περιστατικά είχαν σημειωθεί και τον Μάιο και τον Ιούνιο). Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή από την ΕΛ.ΑΣ. να σταλούν περιπολικά σε αστυνομικά τμήματα, διότι υπήρχε φόβος για καταδρομικές επιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν την ίδια ώρα με την πυρπόληση των τρόλεϊ άλλη ομάδα νεαρών προκάλεσε καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Ειρήνη, έξω από το ΟΑΚΑ, όπου νωρίτερα έπαιζαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.
news247.gr

No comments: