2.12.16

ΔΗΜΤΟ ΔΕΛΦΩΝ : ΠΡΩΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΚΜΗμερομηνία δημοσίευσης:02/12/2016
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια εκ μέρους της Ν.Δ / ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών σε όλα  τα στελέχη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών για την νίκη τους και την επικράτησή τους στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων), που διεξήχθησαν σε  ήρεμο κλίμα  στις 20 Νοεμβρίου . Η επικράτηση των καταξιωμένων μηχανικών μας είναι εμφανής και στη Φωκίδα.  Η νίκη της ΔΚΜ αποτελεί νίκη απέναντι στο λαϊκισμό και συνιστά επιβράβευση των ικανών και των άξιων  ανθρώπων σε πνεύμα συναίνεσης που συμπαρατάσσονται με τη Νέα Δημοκρατία και το μέτωπο της προόδου, της υπευθυνότητας και της ευημερίας. Τα μέλη του τοπικού  ψηφοδελτίου : 
· Αραβαντινού-Τζε Μαρία-Παγωνίτσα,
· Κακκανάς Κων/νος,
· Κόκκινος Ασημάκης ,
· Παναγιωτόπουλος  Αθανάσιος ,
· Τζαμτζή Αγγελική         
απέσπασαν την συντριπτική προτίμηση των συναδέλφων τους και στο Τμήμα Ανατολικής Στερεάς η παράταξη της Δ.Κ.Μ έλαβε για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος έλαβε 570 ψήφους και ποσοστό 58,64%, θυμίζοντας ότι το ποσοστό της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης το 2013 ήταν 37,87 %.
Για το πειθαρχικό Συμβούλιο ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Ταγκαλής   εξελέγη πρώτος με 169 ψήφους επί του συνόλου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και η παράταξη της Δ.Κ.Μ έλαβε 514 ψήφους με  ποσοστό 57,88 % .  Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το επιστημονικό δυναμικό της χώρας θα συνδράμει ενεργά στο να ξεπεραστούν τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη «φυγή προς τα εμπρός» και  την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
                                                               Γραφείο Τύπου  ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών
http://www.orafok.gr/
www.lidoriki.com 

No comments: