14.12.16

ΚΑΥΓΑΣ ΑΔΩΝΙ - ΦΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ..ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ0 σχόλια
Αφορμή η απόφαση του ESM για προσωρινό πάγωμα της ελάφρυνσης του χρέους λόγω των παροχών Τσίπρα στους χαμηλοσυνταξιούχους
Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
Δεκεμβρίου 14 2016 19:03
Adtech Ad
Στη Βουλή έφτασαν οι αναταράξεις των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-δανειστών με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τη Θεανώ Φωτίου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με "μενού" ακόμη και τα γεμιστά της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
AdTech Ad
Το άκουσμα της προσωρινής εμπλοκής στα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους "αξιοποίησε" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις. «Ξέρετε τι κάνετε; Ξαναβλέπουμε το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε το καλοκαίρι του 2015» ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης την παριστάμενη αναπληρώτρια υπουργό, που επιχείρησε να του απαντήσει εκτός μικροφώνου. «Εδώ δεν κάνουμε γεμιστά και μαρμελάδες», πρόσθεσε δηκτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.  Απαντώντας η  κυρία Φωτίου χαρακτήρισε «αστείες» τις αναφορές του κ. Γεωργιάδη για να της απαντήσει εκείνος: «Πιο αστείο από το να είστε εσείς υπουργός δεν έχει υπάρξει».
Στον αντίποδα η κυρία Φωτίου καυτηρίασε τον ισχυρισμό του κ. Γεωργιάδη ότι η στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων από τον πρωθυπουργό «θέτει σε κίνδυνο τη χώρα». Η κυρία Φωτίου καταλόγισε, μάλιστα, στη ΝΔ ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος των δανειστών. Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιατί η κυρία Φωτίου - όπως ισχυρίστηκε - «κάνει γκριμάτσες».
news247.gr 

No comments: