6.12.16

ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ : ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΆ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΥΣΣΟΥΝ


Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016, 22:15
Νίκος Μαστοράκης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Πέτρο Φυσσούν
Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου περιγράφει την πρώτη φορά που τον γνώρισε, αποχαιρέτησε ο Νίκος Μαστοράκης τον Πέτρο Φυσσούν.
Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε:
 «Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ
Λίγοι τον πρωτογνώρισαν, με το ίδιο δέος που ένιωσα εγώ όταν στάθηκα πλάι του για πρώτη φόρα. Ένα υπόγειο ραδιοφωνικό στούντιο, και ο Νίκος Νικολαρέας (Συνεργάτης Χωρίς Όνομα) έκανε ένα θεατρικό, δράμα της Μ. Εβδομάδος. Πιτσιρίκας-ψωνιο εγώ, μπορεί να μην ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά την ευκαιρία να σταθώ μπροστά στο μικρόφωνο δεν την έχανα. Ο Φυσσούν, με τις οξείες γωνιές και τα σκληρά βαθουλώματα, άνοιξε το στόμα του και είπε, μ' εκείνη τη βελούδινη φωνή, τον μονόλογο του Ιησού. Μου έπεσαν οι ασφάλειες και δεν κατάφερα πάρα να ψελλίσω τα δικά μου λογία. Περίμενα να μου βάλουν τις φωνές, αλλά ο Πέτρος ακούμπησε το χέρι του πατρικά στο κεφάλι μου και είπε: "Αφες αυτόν, Πάτερ... Ου γαρ οίδε..." Γελάσαμε με το αστείο, όταν άκουσα έναν από τους ηχολήπτες να λέει "Γιατί ρε γελάνε, επειδή είπε ο Φυσσούν για γαρίδες;"
Γεμάτος ταλέντο, ο ήπιος αυτός ηθοποιός, με κάθε άλλο πάρα ελληνική μανιέρα υπερβολής, έκανε σήμερα τη ντόπια τέχνη πιο φτωχή με την αναχώρηση του».

http://www.govastileto.gr/

No comments: