15.12.16

" ΟΡΓΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΑΚΗ

'Ντροπή. Άνδρες είναι αυτοί';

Μέσω ενός αιχμηρού tweet επέλεξε να απαντήσει η Ευγενία Μανωλίδου στα όσα είπε εναντίον της στη Βουλή ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας
Adtech Ad
Ούτε η Ευγενία Μανωλίδου δε γλίτωσε από τα πυρά που εξαπέλυσε νωρίτερα στη Βουλή κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τη σύζυγο του αντιπροέδρου της ΝΔ, ότι με ραβασάκια διόριζε ρουσφετολογικά άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν ο κ.Γεωργιάδης ήταν Υπουργός Υγείας.
AdTech Ad
«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα όμως σε βαστάνε. Έστελνες ραβασάκια και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον θα διορίσουν  στο ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «Ταΐζατε ένα σύστημα με τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ που έφτασε και στα 20 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζει». «Παρέα με τους δικούς σου της ΔΑΚΕ μοιράζατε ρουσφετάκια, βολέματα, γλειψίματα» πρόσθεσε.
Σ΄αυτές τις βαρύτατες καταγγελίες επέλεξε να απαντήσει η Ευγενία Μανωλίδου κάνοντας ένα αιχμηρό tweet. "Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου για όσα ψευδή ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άνδρες είναι αυτοί;" αναρωτήθηκε.

No comments: