17.12.16

ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 
Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δυο οδηγοί αυτοκινήτων. Τα ΙΧ τους έπεσαν πίσω από σταματημένο λεωφορείο (Pics+Vid)
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Δεκεμβρίου 17 2016 17:38
 
Η απίστευτη απροσεξία ενός οδηγού σε συνάρτηση με την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει για το σημείο, προκάλεσε καραμπόλα τριών αυτοκίνητων με λεωφορείο στην οδό Ιδομενέως στο Ίλιον
Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ένας οδηγός που εκινείτο επί της οδού Ιδομενέως με κατεύθυνση την πλατεία Ιλίου, είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν μπόρεσε να ακινητοποιήσει εγκαίρως το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να καρφωθεί με δύναμη σε προπορευόμενο σταματημένο όχημα, η οδηγός του οποίου είχε φρενάρει καθώς είχε μπροστά της λεωφορείο στο οποίο επιβιβάζονταν πολίτες. Με την σφοδρή πρόσκρουση και το αυτοκίνητό της καρφώθηκε στην πίσω πλευρά του λεωφορείου.

Σαν να μην έφτασαν όσα προκάλεσε ο πρώτος οδηγός, επιχείρησε να στρίψει, ίσως σε μία προσπάθεια να μετακινηθεί από το σημείο ή να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και με διερχόμενο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα.

Από το απίστευτο αυτό τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο οδηγός που ευθύνεται για όλα αυτά και η άτυχη οδηγός που καρφώθηκε στην πίσω πλευρά του λεωφορείου.
Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Περιστερίου, ενώ για αρκετή ώρα προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.
 
Φωτό/Video: patrisnews.com
news247.gr

No comments: