21.12.16

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ2 σχόλια
Έλληνας 50 ετών ο δράστης που αναζητείται από την Ασφάλεια. Πλησίασε το θύμα του και τον πυροβόλησε από κοντά στο στομάχι και το κεφάλι με κυνηγετικό όπλο, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Δεκεμβρίου 21 2016 12:04
Adtech Ad
Εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 59χρονου άντρα από την Αλβανία στη μέση του δρόμου. Το περιστατικό έγινε στις 10 το πρωί επί της οδού Πλάτωνος 64 στην Αρτέμιδα. Άγνωστος άντρας πλησίασε το θύμα, και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση εναντίον με κυνηγετική καραμπίνα, δύο φορές στο στομάχι και το κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Αμέσως μετά ο εκτελεστής τράπηκε σε φυγή στους γύρω δρόμους και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, των Εγκληματολογικών και ιατροδικαστής, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπικά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, ο δράστης είναι Έλληνας 50 ετών, τα στοιχεία του έχουν γίνει γνωστά στις Αρχές και αναζητείται. Κανείς από τους δύο δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας αποδίδονται σε καθαρά προσωπικές διαφορές, που αναμένονται να διευκρινιστούν όταν και εφόσον εντοπιστεί και συλληφθεί ο 50χρονος.
news247.gr

No comments: