25.12.16

ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ 1 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ !

- Οι αντιδράσεις των γιατρών του Νοσοκομείου Άμφισσας

Τελευταία Ενημέρωση στις 24 Δεκεμβρίου 2016
Μετακινείται 1 αναισθησιολόγος από την Άμφισσα στη Λαμία για 3 μήνες! - Οι αντιδράσεις των γιατρών του Νοσοκομείου Άμφισσας
Η σχετική απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα, 23/12/2016 στη Διαύγεια (ΑΔΑ: ΨΠΚ8469Η2Γ-ΖΘ3) αναφέρει:
Άμεση ήταν η αντίδραση μέσω ανακοινώσεων:


Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , με την μνημονιακή ρητορία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου Νέστορα , υπέρ του κλεισίματος της παθολογικής κλινικής από λειτουργίας του Γ.Ν Άμφισσας και την διακοπή της εφημερίας του Κ.Υ Ιτέας μετά από τριάντα συναπτά έτη είναι πλέον γεγονός.
Κατάφεραν αποκρύπτοντας την αλήθεια και στηριζόμενοι στην μνημονιακή τους πρακτική , με ύβρεις κατά όποιου αντιστέκεται στα σχέδιά τους και χωρίς ίχνος ντροπής για τις αποφάσεις τους , τόσο ο ΥΠΕαρχης όσο και η διοικήτρια και το διορισμένο από την κυβέρνηση διοικητικό συμβούλιο να μετακινηθεί ο ένας από τους τρεις αναισθησιολόγους , για ακόμη τρεις μήνες.
Ζούμε την πλήρη αποδυνάμωση όλων των κλινικών , διοικούν ένα νοσοκομείο χωρίς κλινικές , με ελάχιστους γιατρούς , ένα κέντρο υγείας χωρίς να εφημερεύει , και στην ουσία τα έχουν κλείσει και τα δύο με τις αποφάσεις τους.
Αντί να προσπαθούν με σοβαρότητα να λύσουν τα προβλήματα της υγείας του νομού έχουν βάλει 2-3 ΄»παπαγαλάκια» να ωραιοποιούν την κατάσταση, με ανακοινώσεις και άρθρα ανυπόγραφα, και να καλλιεργούν κλίμα αναπόφευκτης κατάργησης των μονάδων υγείας.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
Αφού ο σκοπός τους είναι η δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων που θα τους επιτρέψει να εκμεταλλευτούν την καρέκλα της εξουσίας όσο το δυνατό περισσότερο αδιαφορώντας για την επόμενη μέρα.
Το Δ.Σ

http://www.amfissapress.gr/

No comments: