21.11.16

ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

20.11.2016
ΜΠΑ
 
### ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του απερχόμενου πλανητάρχη στην Αθήνα! Ο Τσίπρας κατά τη συνάντησή τους στο Μαξίμου ήταν «αλλού για αλλού» - δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο! Από την τηλεόραση το παρακολούθησα!
### «ΠΕΡΙΕΡΓΑ» μακιγιαρισμένος, με άσπρα χείλη, δύσθυμος και ελαφρώς (έτσι μου φάνηκε) πρησμένος στο πρόσωπο! (Είχε κανέναν πυρετό;) Παρατήρησα ότι δεν κοιτούσε ποτέ τον (μετρ της επικοινωνίας) πρόεδρο των ΗΠΑ -έως τις 20 Δεκεμβρίου, νομίζω!- στα μάτια.
### ΚΑΠΟΙΑ στιγμή ήταν σχεδόν ξαπλωμένος στην μπερζέρα που καθόταν (λες και παρακολουθούσε ματς και είχαν καθυστερήσει οι πίτσες), κοιτώντας κάθε τόσο το ρολόι του σαν να έλεγε στον «μαύρο Περικλή» -όπως τον αποκάλεσαν οι υστερικοί Γερμανοί- «τελείωνε, έχουμε και δουλειές».
### ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ο ενικός (της... άνεσης), που συνηθίζει όταν απευθύνεται σε επίσημους προσκεκλημένους, καθόλου δεν μου αρέσει - μη σας πω ότι με εκνευρίζει κιόλας! Τη ρημάδα γραβάτα που δεν φοράει τη συνήθισα!
### ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ του (το... μακρόσυρτο Τραααμπ), που θυμίζει καταστηματάρχη με πολλά dollars τρίτης γενιάς στο... Αστόοορια, δεν μπορώ, δεν δύναμαι!
### ΠΡΕΠΕΙ να πει ο κ. πρωθυπουργός σε αυτούς που πηγαίνουν στο γραφείο του -ξέρω τι λέω!- και του παίρνουν μέτρα για τα κοστούμια του να αφήνουν λίγα μπόσικα, γιατί του τα ράβουν υπερβολικά στενά και εμφανίζεται μετά ως κακομοίρης μπροστά στους καλοραμμένους, σικάτους, πανύψηλους ηγέτες, καλή ώρα.
### ΥΜΝΟΣ στην Ελλάδα (εντάξει, συγκινηθήκαμε), ύμνος και για την απεχθέστατη παγκοσμιοποίηση ήταν η ομιλία Ομπάμα στο Ιδρυμα Νιάρχου λίγο πριν πετάξει για Βερολίνο! Μόνο που δεν ξέσπασε σε λυγμούς για την ήττα της Χίλαρι και της οικογένειας Κλίντον, που ισοπέδωσε με αεροπορικούς βομβαρδισμούς την ορθόδοξη Σερβία τη βραδιά των Επιταφίων.
### Ο ΘΑΝΟΣ Πλεύρης έδινε την προσωπική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής (διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη) και οι άεργοι «επαναστάτες» του καναπέ στο twitter και το facebook έγραφαν ό,τι δεν χωράει ο νους εναντίον του! Τι καθάρματα υπάρχουν γύρω μας.
### Ο ΦΟΒΕΡΟΣ και τρομερός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ δήλωσε ότι η ανθρωπότητα (αν θέλει να έχει μέλλον) πρέπει να εγκαταλείψει τον πλανήτη Γη εντός 1.000 ετών! Κάθισα και τα... υπολόγισα με κομπιουτεράκι! Αφού δεν υπάρχει βιασύνη, σκέφτομαι να μείνω...
### H ΠΙΟ ροκ, η πιο ερωτεύσιμη ομάδα αποδεκατίστηκε από μυϊκούς τραυματισμούς - δείγμα ανύπαρκτης καλοκαιρινής προετοιμασίας! Ευτυχώς που δεν θα διεξαχθεί σήμερα το ματς στη Λεωφόρο γιατί θα έτρωγε καμιά ξεγυριστή τεσσάρα από τον διαλυμένο Παναθηναϊκό.
Χ.
dimokratianews.gr

No comments: