14.11.16

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

 Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν


 
Στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού
news247
Νοέμβριος 14 2016 14:52
Adtech Ad
Ως ιδιαίτερα κρίσιμη, εκτιμάται η κατάσταση του Αθανάσιου Πλεύρη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Αυτό τονίζεται σε βραδινή ανακοίνωση της θεραπευτικής ομάδας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, από τους οποίους διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με εικόνα σήψης καθ’ ότι είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.
Follow
Kyriakos Mitsotakis @kmitsotakis
Περαστικά στο Θάνο Πλεύρη. Είναι αγωνιστής και θα τα καταφέρει!
6:55 PM - 14 Nov 2016

No comments: