26.11.16

ΕΛΕΟΣ !! " ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ; "

Έλεος! “Ποιοι κυβερνάνε αυτόν τον τόπο;…” 22 χρόνια μετά τον θάνατό της … 2 αστυνομικοί “φρουρούν” την αείμνηστη Μελίνα !!!

Τελικά τα πλοκάμια της “καθεστωτικού” τύπου πολιτικής συγκυβέρνησης, 40 χρόνων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που οδήγησαν την χώρα στο εκτελεστικό απόσπασμα των Μνημονίων, της τρόικα και του ΔΝΤ, κάθε μέρα, και παρά τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης “να τελειώνει με το παλιό”, εκπλήσσουν με το πόσο βαθιά στο σώμα του λαού και της πατρίδας εχουν εισχωρήσει και διαπλακεί …

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από τον θάνατο της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και μπορεί να μένει ζωντανή στη μνήμη μας, αλλά για κάποιους δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα στην κυριολεξία! Πρόκειται για αστυνομικούς που “ξεχάστηκαν” στις συνοδείες επισήμων και οι περιπτώσεις τους ήρθαν επιτέλους στο φως!
Οι περιπτώσεις αυτές, γιατί δεν ήταν μια και δυο, έγιναν γνωστές κατά την διαδικασία επανατοποθέτησης ενστόλων στη μάχιμη αστυνόμευση. Τον μισθό τους βέβαια τον έπαιρναν κανονικά από την ΕΛ.ΑΣ αλλά λούφαζαν…
Η ειδική επιτροπή που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό, συνέταξε ένα πόρισμα. Και προβλέφθηκε έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016, 80 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και 700 Αστυνομικοί να αποσυρθούν από την ασφάλεια επισήμων προσώπων με φύλλα πορείας και να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.
Η επιτροπή βρήκε όμως ότι δυο από τους αστυνομικούς αυτούς μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη! Τώρα πια, οι δυο αστυνομικοί κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν. Την δουλειά τους στους δρόμους.
Πηγή: bloko.gr
Αναρτήθηκε από Kafeneio™
www.lidoriki.com

"Λιδωρίκι "

Κταλάβατε  σύντροφοι  γιατί  φωναζουμε ;  Δείτε  τα  χάλια  μας ....
Είδατε  , άμα  ..ψάξουμε  λιγάκι , τι  ..λαγούς  θα  βγαλουμε ;
Παιδιά , άμα  βρείτε  κανέναν  ακόμα , στειλτε  τον  στο  Λιδορίκι , που  έχουμε  να  δούμε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ  ΕΝΣΤΟΛΟ  ΣΕ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ , από  τότε  " ΠΟΥ..ΗΡΘΑΝ  ΤΑ..ΣΠΑΝΑΚΙΑ " ΌΠΩΣ  ΓΡΆΦΕΙ  ΚΑΙ  Ο  ΑΡΧΙΜ. ΜΟΥΛΑΤΣΙΏΤΗΣ   ΣΤΗΝ  ΠΕΡΊΦΗΜΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ..ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ,,ΧΡΗΣΜΟ..ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗ  ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ  ΜΕΝ  ΠΡΙΝ ΑΠΌ..7 Η 9  ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ...
Γιά  να  δούμε  , " ως  πότε  οι  λίγοι  θα..κοροϊδεύουν εμας  τους  πολλους ; " 
ΨΑΞΤΕ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ , ΕΙΝΑΙ  ΒΕΒΑΙΟΝ ΠΩΣ  ΘΑ  ΒΡΕΊΤΕ  ΚΙ΄ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ,    ΑΚΟΥΣΤΕ  ΠΟΥ  ΣΑΣ  ΛΈΜΕ ...
   ΜΙΑ  ΕΡΩΤΗΣΗ  ΜΟΝΟ  ΚΑΙ  ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ 
ΚΑΛΑ , ΑΥΤΆ  ΤΑ  ΧΡΌΝΙΑ ΟΙ  ΛΕΒΕΝΤΕΣ  ΠΟΤ..ΤΡΩΓΑΝΕ  ΨΩΜΙ ; ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ..ΚΟΠΑΝΟΎΣΑΝΕ  ;  MH  MOY  ΠΕΙΤΕ  ΠΩΣ  ΠΗΓΑΙΝΑΝ  ΚΙ' ΑΥΤΟΊ  ΓΙΑ΄΄"ΧΑΡΤΙΑ " ΣΤΑ  ΚΑΦΕΝΕΊΑ .!!!!
  ΠΑΛΙΟ  ΤΟ..ΚΟΛΠΟ , ΑΛΛΆ  ΩΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΕΡΝΆΕΙ  ΑΚΌΜΑ ...

      www.lidoriki.com 

No comments: