10.11.16

Α Π Ο Ψ Ε Ι Σ

H  EΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ  ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

10.11.2016
 
Η Ιστορία αλλάζει ρότα. Τα σημάδια ήταν ορατά, αλλά υπήρχαν κάποιοι που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να τα αντικρίσουν. Το ελληνικό δημοψήφισμα και το Brexit έδειξαν το δυνητικό μέγεθος του αντισυστημικού και αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος που διαμορφώνεται παγκοσμίως. Τώρα με την ψήφο των Αμερικανών η συντελούμενη μεταβολή είναι τόσο μεγάλη, ώστε δεν γίνεται να αγνοηθεί. Οι λαοί απορρίπτουν τις υποδείξεις των «ισχυρών», «σοβαρών» και «επωνύμων» και ψηφίζουν με την καρδιά τους, διεκδικώντας την επανάκτηση της κυριαρχίας στις χώρες τους!
Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία της υπερδύναμης είναι ένα ηχηρό και οδυνηρό ράπισμα στα πλευρά όσων νόμιζαν ότι θα «ξεμπέρδευαν» εύκολα με τον χριστιανισμό, τις παραδόσεις, τα εθνικά κράτη και τον πολιτισμό της Δύσης, αποπροσανατολίζοντας τους λαούς με τα νεοταξικά παραισθησιογόνα της «πολιτικής ορθότητας» και της μετανεωτερικότητας.
Στις αμερικανικές εκλογές παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση την επανάσταση των κανονικών ανθρώπων, εκείνων που απαρτίζουν την ελεύθερη πολιορκημένη μεσαία τάξη. Είδαμε τι μπορούν να κάνουν οι τόσο περιφρονημένοι (από τη σάπια «ελίτ») νοικοκυραίοι, οι οικογενειάρχες που πιστεύουν στον Χριστό, είναι πατριώτες, θέλουν να ανασχεθεί το κύμα εποικισμού της Δύσης από μουσουλμανικούς πληθυσμούς, απεχθάνονται τους αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους, τάσσονται υπέρ της ύπαρξης εθνικών κρατών, κατά της καταπίεσης των πλειονοτήτων από τις οργανωμένες μειοψηφίες και απαιτούν οι θέσεις εργασίας να μένουν στον τόπο τους και να μη μεταφέρονται σαν αποσκευές στις εσχατιές του πλανήτη.
Από την άλλη, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ηττήθηκε η τυραννία της «πολιτικής ορθότητας» που εκπροσωπούσε η Χίλαρι Κλίντον, η γυναίκα που διέλυσε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ολόκληρη τη Βόρειο Αφρική και η οποία είναι, κατά τον Ρούντολφ Τζουλιάνι, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, «ιδρυτικό μέλος του Ισλαμικού Κράτους». Επιπροσθέτως, υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ Κλίντον το 1999 έδινε την εντολή να βομβαρδίζονται πασχαλιάτικα οι Επιτάφιοι στην ορθόδοξη Σερβία και φύτεψε τον σπόρο της Αλ Κάιντα στην καρδιά των Βαλκανίων.
Το παρελθόν επιστρέφει για να διορθώσει τις αδικίες.
dimokratianews.gr

No comments: