3.11.16

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ : ΥΠΕΣΤΗ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΓΟΥ ..!!!Με διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι και μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου, πλήρωσε τελικά την... οργή του τράγου που κυκλοφορούσε στα στενά σοκάκια του Καστελλόριζου ανεξέλεγκτος, μια γυναίκα που είχε μεταβεί με τον σύζυγό της για διακοπές στη Ρόδο.
Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η κα Μαρία Μαρίνογλου, η οποία διαμένει στο νησί της Λέρου, επισήμανε ότι η δοκιμασία που έζησε ήταν εφιαλτική και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου:
«Πηγαίνουμε τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί μας. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελόριζο το πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε.
Ο τράγος (που τον είδαμε πράγματι με τα μάτια μας) μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει.
Μου προκάλεσε διπλό κάταγμα. Αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία.
Μας εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι, μας περίμενε ασθενοφόρο εκεί.  Δεν μας έσωσε κανένας ιερέας, όπως γράφτηκε. Αντίθετα, μάθαμε ότι την προηγούμενη μέρα και ο ιερέας δέχθηκε επίθεση από τον τράγο. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία – κατέληξε η ίδια και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου!.»
πηγή: ροδιακη
Κέρδος online   21/6/2016 0:01
www.lidoriki.com

" Λιδωρίκι "
Την  παραπάνω  είδηση , που  τη  δημοσιεύουμε και..καθυστερημένα , μας  τη  έστειλε ο  αγαπημένος φίλος Κώστας  Μπερτσιάς , τον  ευχαριστουμε  θερμά , πληροφορώντας  τον  πως  εμείς  τα ' χουμε  καλά  με  τους  τράγους

Όπως  καλά  βλέπετε , ο  τράγος  της  φωτογραφίας  μας  πάει  στη  Βαθιά  για...τσιπουράκι , εκεί  έχουμε  φτάσει...
         www.lidoriki.com 

No comments: