5.11.16

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣTweet E-mail2
Θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις υποθέσεις Βγενόπουλου, δήλωσε ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας που έσπευσε να δηλώσει πως "σέβεται το γεγονός του θανάτου κάθε προσώπου"
news247
Νοέμβριος 05 2016 18:59
Adtech Ad
Οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος πέθανε το πρωί του Σαββάτου, θα συνεχιστούν κανονικά, δήλωσε ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.
Ο κ. Κληρίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι σέβεται το γεγονός του θανάτου κάθε προσώπου, αλλά, πρόσθεσε, οι έρευνες θα συνεχιστούν κανονικά.
AdTech Ad
Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου
«Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν απ’ αυτή την ιστορία».
Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247 για τις δικαστικές περιπέτειες του επιχειρηματία
Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του». Ποιοι θα είναι αυτοί όμως, κανένας δεν θα μάθει ποτέ, συμπλήρωσε.
Επίσης, είπε ότι τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν βαρύνουσα άποψη και καθόλου λόγο για το πώς θα προχωρήσουν αυτά τα ζητήματα. Υπέδειξε ότι αρμόδιοι είναι ο γενικός εισαγγελέας και η Νομική Υπηρεσία για το τι θα γίνει με όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον Ανδρ. Βγενόπουλο. «Εμάς δεν μας πέφτει λόγος», κατέληξε ο κ. Κυπριανού.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ

news247.gr

No comments: