11.10.16

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ STOP :ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 
Αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών για αύριο Τετάρτη αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι χωρίς να αποκλείουν αυτή να έχει συνέχεια και το επόμενο χρονικό διάστημα. Τι δηλώνει στο NEWS247 ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, Γεώργιος Ρούσκος
Ιωάννα Μπρατσιάκου
Οκτώβριος 11 2016 17:50
Adtech Ad
Την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεδρίασή της σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, απαιτώντας από την ελληνική πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαιϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας.
AdTech Ad
"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι επιτέλους να ισχύσει η νομιμότητα με ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς" δήλωσε στο NEWS247 ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Γεώργιος Ρούσκος."Πρέπει όχι μόνο η Πολιτεία αλλά και όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν γίνεται να θυμώνουν, να γκρινιάζουν και να τσακώνονται και να γίνεται η διαδικασία του πλειστηριασμού αρένα" πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι οι συμβολαιογράφοι έχουν βρεθεί στη μέση αυτής της διαμάχης.
Η Πολιτεία και όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα να αναλάβουν τις ευθύνες τους
Ερωτηθείς αν η αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς θα αφορά μόνο σε αυτή την Τετάρτη ο κύριος Ρούσκος δεν απέκλεισε να έχει περαιτέρω συνέχεια. "Υπάρχει πιθανότητα να έχει και συνέχεια. Τα συλλογικά μας όργανα θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα για να αποφασίσουν".
Οι θέσεις της ελληνικής Συμβολαιογραφίας για το ζήτημα των πλειστηριασμών θα παρουσιαστούν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12.00μ.μ. στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

news247.gr

No comments: