23.10.16

ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ


HuffPost Greece  |  Newsroom
Δημοσιεύθηκε: 23/10/2016 3:51 μμ EEST Ενημερώθηκε: 23/10/2016 3:51 μμ EEST
DEEPAK PASWAN
Στη φύση δεν αρέσει πολύ να είναι όλα ίδια μεταξύ τους, και για αυτό παίρνει τείνει να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, οι οποίες ενίοτε είναι...υπερβολικές, όπως η γένεση ανθρώπων με επιπλέον μέλη ή όργανα.
Το κανάλι Alltime10s του YouTube παρουσιάζει σε βίντεό του 10 από αυτούς.
 
-Ο Ντιπάκ Πασουάν στην Ινδία, ο οποίος γεννήθηκε με τα χέρια του διδύμου αδελφού του (που δεν αναπτύχθηκε κανονικά) στο στήθος του. Άλλοι τον αποκαλούσαν «διάβολο» ή «φρικιό» και άλλοι των θεωρούσαν ενσάρκωση του Ινδού θεού Βισνού. Απαλλάχθηκε χάρη σε εγχείρηση το 2010.
-Το παιδί με τα 31 δάχτυλα, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 στην Κίνα, με 15 δάχτυλα χεριών και 16 ποδιών. Πάσχει από πολυδακτυλισμό, όπως και η μητέρα του, που έχει από έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι και πόδι.
-Η γυναίκα με τα κέρατα. Οι κηλίδες κερατίνης δεν είναι σπάνιες, ωστόσο η περίπτωση της Ζανγκ Ρουϊφάνγκ, 101 ετών, στην Κίνα, είναι.
-Το κορίτσι με τα 4 πόδια: Η Μιρτλ Κόρμπιν από το Τέξας γεννήθηκε το 1868 με δύο ζευγάρια πόδια. Μπορούσε να κουνήσει και τα δύο εσωτερικά, αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατά για να πατήσει πάνω τους. Έκανε παιδιά και πέθανε σε ηλικία 60 ετών.
-Το κορίτσι με το έμβρυο στην πλάτη. Η Γιν Ξιν στην Κίνα μετέφερε στην πλάτη της το έμβρυο του αγέννητου δίδυμου αδελφιού της, το οποίο άρχισε να αποκτά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, με δάχτυλα, στομάχι κ.α. Όταν έγινε 11 χρονών, σχεδόν όλη της η πλάτη αποτελούνταν από το έμβρυο. Εν τέλει έγινε εγχείρηση η οποία ήταν μακρά και πολύπλοκη, αλλά επιτυχής.
-Η γυναίκα με τη θηλή στο πόδι. Η τρίτη θηλή είναι λιγότερο σπάνια από ό,τι θα περίμενε κανείς (1 στους 18). Ωστόσο, στην περίπτωση μιας γυναίκας τα πράγματα πήγαν κάπως περίεργα, καθώς εμφανίστηκε στην πατούσα της. Ακόμα, υπάρχουν αναφορές από το 1827 για μία Γαλλίδα που είχε έναν ολόκληρο μαστό στον αριστερό μηρό.
-Ο άνδρας με τα 5 νεφρά. Ο Μπρίγκαμ Νόρντστρομ, δικηγόρος από τη Νέα Ζηλανδία και παίκτης του ράγκμπι, θεωρούσε ότι έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, και ότι όλα είναι καλά με το σώμα του, μέχρι που το 2009 πήγε σε γιατρό για έναν πόνο στην πλάτη, φοβούμενος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα νεφρά του. Είχε όντως μόλυνση εκεί. Το θέμα ήταν πως οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πέντε νεφρά, τα οποία οι γιατροί μάλιστα δεν ήθελαν να βγάλουν, καθώς ήταν υγιέστατος και φοβούνταν πως μπορεί να προέκυπτε πρόβλημα στο νευρικό του σύστημα.
-Ο άνδρας με τα 298 κόκκαλα. Ο ανθρώπινος σκελετός κανονικά έχει 206 κόκκαλα. Ο Νταν Αζιέρ από το Κονέκτικατ, ωστόσο, έχει 298, κάτι που του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κάνει πολλές εγχειρήσεις.
-Η γυναίκα με τα δύο αιδοία. Η Χέιζελ Τζόουνς από την Αγγλία πήγε σε ηλικία 18 ετών στον γιατρό για να παραπονεθεί για κράμπες και δύσκολες περιόδους κατά την εφηβεία της. Όπως αποδείχτηκε, είχε δύο αιδοία.
-Ο άνδρας με τα δύο πέη. Είναι το αποτέλεσμα της διφαλλίας, μιας πολύ σπάνιας περίπτωσης (1 στα 5,5 εκατ. άνδρες). Στους περισσότερους αφαιρείται σε νεαρή ηλικία, ωστόσο κάποιοι μεγαλώνουν με αυτά, όπως ένας άνδρας που στο Διαδίκτυο είναι γνωστός ως DoubleDickDude και έκανε σχετικό ΑΜΑ (Ask Me Anything) στο Reddit, όπου γίνονται εκτενείς συζητήσεις για το φαινόμενο και τις επιπλοκές του.

http://www.huffingtonpost.gr/

No comments: