19.10.16

" ΑΝΑΚΡΙΣΗ " ΓΙΑ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ( ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ) ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ18.10.2016
 
Ερευνα για τη διερεύνηση της τέλεσης τυχόν παράνομων πράξεων, με επίκεντρο αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο οποίος φέρεται ότι εκβιάζεται όσον αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαιτίας της εμπλοκής του σε «ροζ» ιστορία, διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Το επίμαχο ζήτημα αποκαλύφθηκε μέσω δημοσιεύματος της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.zougla.gr, ενώ για το θέμα κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος προέβη και σε δηλώσεις χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανώτατος δικαστής είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με επίσης παντρεμένη νομικό, την οποία φέρεται ότι «βοήθησε» να εισέλθει στο δικαστικό σώμα!
Τη διεξαγωγή της έρευνας για τον ανώτατο δικαστή και άλλα πρόσωπα γνωστοποίησε ο κ. Παρασκευόπουλος με δήλωση-απάντηση στον κ. Νικολόπουλο. «Ως υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στη διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη Δικαιοσύνη. Σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, καλώ όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους» ανέφερε.
dimokratiaNews.gr 

No comments: