9.10.16

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ


Νεκρός ο Πολωνός που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και εξετάζονται στην υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αθηνών. Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά για το δυσάρεστο περιστατικό
Adtech Ad
Ένα άκρως περίεργο περιστατικό ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στον κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί σαφείς διευκρινίσεις.
AdTech Ad
Σύμφωνα με την αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξε κλήση από έναν πολίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος σε δέντρο επί της πλατείας Κλαυθμώνος, δίπλα ακριβώς από το κτίριο που φιλοξενείται το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός Πολωνού και ενός Ουκρανού που ήταν εμφανώς μεθυσμένοι. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου και εξετάζονται μέχρι αυτή την ώρα.
Στις καταθέσεις τους οι ίδιοι ανέφεραν πως ο νεκρός άνδρας είναι Πολωνός και φίλος τους και πως πριν βρεθεί κρεμασμένος, ήταν μαζί τους παρέα και είχε και ο ίδιος μεθύσει. Ανέφεραν δε, πως κάποια στιγμή, το ίδιο το θύμα πέταξε ένα σκοινί στο δέντρο, το πέρασε από το λαιμό του και προσποιήθηκε απαγχονισμό, με αποτέλεσμα ωστόσο, όντως να κρεμαστεί και να χάσει τη ζωή του.
Περίοικοι και διερχόμενοι ανέφεραν στην αστυνομία ότι είδαν τους τρεις άνδρες να είναι εμφανώς μεθυσμένοι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες στους δύο άνδρες, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
news247.gr

SHARE:

No comments: