26.10.16

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ : ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΠΑ 
Τα μέλη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας έκριναν με 14 υπέρ και 11 κατά ότι ο νόμος 4339 βάσει του οποίου έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός
Αντωνία Ξυνού
Οκτώβριος 26 2016 23:12
 
Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται πλέον ο Νόμος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες.
AdTech Ad
Μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η πλειοψηφία - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- αποφάσισε ότι ο περιβόητος νόμος δεν ειναι σύμφωνος με το Σύνταγμα της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου ψήφισαν κατά τις ίδιες πηγές, 14 δικαστές, ενώ 11 σύμβουλοι αποτέλεσαν την μειοψηφία.
Κατά την έξοδό του από το κτίριο του ΣτΕ ο πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου, Νικ. Σακελλαρίου, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. "Δεν μπορώ να κάνω απολύτως καμία δήλωση. Η διάσκεψη είναι μυστική" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως όλα δείχνουν, το Συμβούλιο της Επικρατείας παρά τα σενάρια που επικρατούσαν τις τελευταίες ώρες, έκριναν πως ο νόμος δεν ακολουθεί τις διατάξεις του Συντάγματος.
Μένει μόνο να εξακριβωθεί σε ποιά σημεία τέθηκε ζήτημα συνταγματικότητας προκαλώντας μία τόσο ξεκάθαρη ως προς το αποτέλεσμα απόφαση
news247.gr

No comments: