22.9.16

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΕ ΣΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 
Από την έκρηξη ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, όμως έγιναν ζημιές τόσο στον σύνδεσμο όσα και σε 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Σεπτέμβριος 22 2016 09:35
Ξέφυγε από κάθε όριο, λογική και ίσως έλεγχο ο πόλεμος μεταξύ των οπαδών ομάδων, που προφανώς δεν λογαριάζουν τις συνέπειες για την δική τους ζωή έναντι της αρρωστημένης τους εξάρτησης από τις ομάδες που υποστηρίζουν, δεν λογαριάζουν όμως και τις συνέπειες για τις ζωές των ανθρώπων στη υπόλοιπη κοινωνία που έχει μεγαλύτερα προβλήματα στην καθημερινότητά της από τις ανοησίες γύρω από το ποδόσφαιρο.
AdTech Ad
Και εδώ φτάνουμε πάλι στο σημείο για άλλη μία φορά, που η ΕΛ.ΑΣ. καλείται να πάρει άμεσα μέτρα για την πάταξη των ανεγκέφαλων κακοποιών που αυτοαποκαλούνται οπαδοί… Και λέμε άμεσα πριν πραγματικά χάσει την ζωή του από αυτές τις ανοησίες, ειδικά ένας αθώος καθημερινός άνθρωπος, με υπαρκτή και όχι εικονική ζωή και υπαρκτά και όχι εικονικά προβλήματα… και υποχρεώσεις.
Μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού στον Πειραιά, άγνωστοι ξαναχτύπησαν, αυτή την φορά έξω από τα γραφεία συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού, επί της οδού Εκφαντίδου 3 στο Παγκράτι.
Οι ανεγκέφαλοι και άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί πέταξαν χειροβομβίδα μπροστά από την είσοδο του συνδέσμου, με αποτέλεσμα αυτή να εκραγεί. Ευτυχώς από την έκρηξη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, όμως υπέστησαν ζημιές 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα, που ανήκουν σε ανθρώπους που θα κληθούν να πληρώσουν σε αυτή την εποχή, με αυτές τις συνθήκες, μέχρι και τα αποτελέσματα της σύγκρουσης των σχιζοφρενών δήθεν οπαδών, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στον υαλοπίνακα του συνδέσμου.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια και πρέπει να είναι αναμενόμενη προς όλους τους ενδιαφερόμενους η αντίδρασή της… Το θέμα είναι εφόσον αυτοί οι άνθρωποι εντοπιστούν, να αντιμετωπιστούν και ως αυτό που είναι, δηλαδή κοινοί μαφιόζοι… άκρως επικίνδυνοι για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.
news247.gr

No comments: