23.9.16

Φ Ρ Ι Κ Η...!!!

Ιατροδικαστής για μικρή Άννυ: Την τεμάχισε ζωντανή


 
Σοκαριστικά τα όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής για τη μικρή Άννυ. Ήταν εν ζωή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της. Όλος ο διάλογος με τον πρόεδρο του δικαστηρίου
Αντωνία Ξυνού
Σεπτέμβριος 23 2016 13:36
Εν ζωή φαίνεται πως βρισκόταν τελικά η 4χρόνη Άννυ όταν ο πατέρας της την τεμάχισε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη.
AdTech Ad
Ο μάρτυρας που κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας δήλωσε πως για την εξέλιξη αυτή είναι πεπεισμένος κατά 95%. Όπως τόνισε, στο διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού οι οποίες είχαν εκτιναχθεί και σε μεγάλο ύψος. "Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μιας γεννησιοργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου..." ανέφερε.
Πρόεδρος : Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;
Μάρτυρας : Ναι κύριε πρόεδρε μπορεί ναι μεν πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κάνει διάσπαρτες κηλίδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ένα ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι εν ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος δεν θα εκτιναχθεί.
Πρόεδρος : Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;
Μάρτυρας : Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή
Πρόεδρος : Αν τεμαχισμός έγινε λίγα λεπτά μετά το θάνατο, θα υπήρξε πάλι πίεση;
Μάρτυρας : Όχι. Κατά την διάρκεια του τεμαχισμού δε θα μπορούσε να φωνάξει το παιδί.
Η δίκη συνεχίζεται
news247.gr.

No comments: