25.9.16

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ..ΒΟΗΘΉΣΕΙ ...ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ..!!


Το αυριανό Κυριακάτικο "ΧΩΝΙ" του Γιώργου Χριστοφορίδη ....με "δημοσκόπηση" ...

Πάντως προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει.....
δεν είναι αγνώμων....
Ποιός είναι ο εκδότης της παραπάνω εφημερίδας ;Τον γνωρίσαμε και στο πρόσφατο peroukagate στην
Νέα Υόρκη που συνόδευε τον υπουργό Νίκο Παππά...

===========================================

Σάλος με τον διορισμό «εκδότη» στο Μαξίμου

Μετά τον γραμματέα - ράπερ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, τον θαυμαστή της Ελ. Μενεγάκη Ν. Καρανίκα, άλλος ένας διορισμός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκαλεί σάλο.
12 Μαρ.2016
Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 9ης Μαρτίου, διόρισαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ειδικότερα ως ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, τον εκδότη της «αντιμνημονιακής» εφημερίδας «Το Χωνί», Γιώργο Χριστοφορίδη με μισθό περί τα 2.000 ευρώ το μήνα.
Το γεγονός κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.
Σημειώνεται ότι ο κ. Χριστοφορίδης ήταν υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ποτάμι: Άλλος για τη βάρκα μας...

«Ο διορισμός εκδότη εφημερίδας ως συμβούλου της κ. Όλγας Γεροβασίλη δεν είναι απλό ζήτημα. Μετά τις στρατιές ανεπάγγελτων «αγωνιστών» (...πρώτης δεύτερης και τρίτης γενιάς), ο διορισμός εκδότη στον κρατικοδίαιτο μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας αποκαλύπτει την αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη διαπλοκή και τη διαφθορά», καταγγέλει το Ποτάμι και προσθέτει:
«Το πρόβλημα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν και είναι «η διαπλοκή των άλλων» και η λύση του (όταν οι γάτες ...νιαουρίζουν), είναι η ενίσχυση των σχέσεων διαπλοκής του νέου καθεστώτος με όσους δηλώνουν πρόθυμοι να το υπηρετήσουν. Ο λάκκος που σκάβουν γίνεται όλο και πιο βαθύς. Αλλά, όπως λέει ο λαός, η κατάληξη θα είναι δεδομένη...».

Μερικά πρωτοσέλιδα του Χωνιού:
http://www.thetoc.gr

 Πίσω στα παλιά

No comments: