28.9.16

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΠΕΝ

 Φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε το αγοράκι πριν εξαφανιστεί


1
Εικόνες από το εσωτερικό του αγροτόσπιτου όπου διέμενε ο Μικρός Μπεν με τη μητέρα και τους παππούδες του πριν εξαφανιστεί δίνει στη δημοσιότητα η The SUN. Το κτίριο έχει μείνει ανέπαφο εδώ και 25 χρόνια (pics)
news247
Σεπτέμβριος 28 2016 19:17
Adtech Ad
Η υπόθεση του Μικρού Μπεν, που χάθηκε από το νησί της Κω το καλοκαίρι του 1991, έχει απασχολήσει τις ελληνικές και τις βρετανικές αρχές εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια. Τα νέα στοιχεία που θέλουν ένα Έλληνα χειριστή εκσκαφέα να παρασέρνει το 21 μηνών αγόρι σε παρακείμενο χωράφι έχουν κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες τις αρχές που ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο.
AdTech Ad
Το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ είναι ιδιαίτερα αυξημένο, οι οποίοι φιλοξενούν καθημερινά άρθρα για την πορεία των ερευνών. Σε σημερινό ρεπορτάζ της THE SUN προβάλλονται για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μικρό σπίτι που φιλοξένησε την οικογένεια από τη Βρετανία εκείνο το καλοκαίρι.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως το εσωτερικό του σπιτιού που είχε ανακαινιστεί για τις ανάγκες της διαμονής της οικογένειας στο νησί, παραμένει στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως το 1991. Φαίνεται πως μετά την εξαφάνιση του Μπεν δεν έμεινε κανείς στο εν λόγω σπίτι στα χρόνια που ακολούθησαν.

Ενδιαφέρον στοιχείο από τις φωτογραφίες, οι παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους και τις πόρτες του οικήματος. Ο Μπεν έμενε με τον παππού και τη γιαγιά του την ώρα της εξαφάνισής του, ενώ η μητέρα του εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού.
Σε ό, τι αφορά στις έρευνες, συνεχίζονται για τρίτη ημέρα χωρίς κάποιο απτό αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα δεν βρέθηκαν κάποια αξιόλογα ευρήματα, εκτός από ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο στάλθηκε για εξέταση σε ειδικά εργαστήρια όπως επισήμαναν και σε δηλώσεις τους σήμερα, εκπρόσωποι των Βρετανών αστυνομικών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα διάφορα οστά που βρέθηκαν και όπως εξήγησαν, ανήκουν σε ζώα.
ΠΗΓΗ THE SUN
news247.gr

No comments: