26.9.16

ΛΕΒΕΝΤΗΣ : ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ 10.000 e ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ0 σχόλια
Καταγγελία "φωτιά" από τον Βασίλη Λεβέντη. Κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, αποκάλυψε πως υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα με αντάλλαγμα υψηλά ποσοστά
news247
Σεπτέμβριος 26 2016 09:38
Adtech Ad
Μία απίστευτη καταγγελία έκανε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρέοδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,  μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
"Πέρσι που μπήκα στη Βουλή με 4%, οι δημοσκοπήσεις με δείχνανε 2% την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών", σημείωσε ο κ. Λεβέντης, και πρόσθεσε: "Εγώ δεν έχω πληρώσει στις δημοσκοπήσεις ούτε ένα ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα 7 με 8%".
"Tι να κάνουν πεινάνε κι αυτοί", σχολίασε, ενώ όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε λόγο για καταγγελία-βόμβα, απάντησε: "Ε, όχι και βόμβα, για σας που ξέρετε στην Ιερουσαλήμ τι γίνεται…".
Εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα
Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Κυβέρνηση, λέγοντας: "Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός, εγώ περίμενα 40 χρόνια για να μπω στην Βουλή", είπε ο Βασίλης Λεβέντης. "Διατηρώ φιλική σχέση με τον Πρωθυπουργό, όμως δεν πρόκειται να συνεργαστώ με την Κυβέρνηση, εκτός αν μετάσχει και ο Μητσοτάκης και πρόκειται για Οικουμενική, κάτι που όμως δεν γίνεται, γιατί δεν θέλει η Φώφη Γεννηματά".
Για την δήλωση του, σε ομιλία του προς ομογενείς των ΗΠΑ ότι "ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία, πάρα πολλά ψέματα. Κανονικά, αν υπήρχε ένα πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει», ο Βασίλης Λεβέντης αφού είπε ότι αυτό ήταν ένα απόσπασμα των δηλώσεων του, συμπλήρωσε ότι ερωτήθηκε «ποιοι ήταν πιο κακοί, οι δεξιοί ή οι ΣΥΡΙΖΑίοι".
Όπως είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, "απάντησα ότι οι δεξιοί μεταφέρουν συνεχώς βάρη στους φτωχούς, ενώ ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα τον Ιανουάριο του 2015, το καλοκαίρι υπέγραψε τα πάντα, κάνοντας την μεγάλη απάτη κι αυτό είπα, ότι ο Τσίπρας άλλαξε, έδειξε ωριμότητα κάνοντας στροφή προς την Ευρώπη, αλλά στο κόμμα του έχει βαρίδια που δεν του επιτρέπουν να κάνει ευρωπαϊκή πολιτική".

Για τα θρησκευτικά και τις άδειες

Για την διαμάχη Κυβέρνησης – Εκκλησίας αναφορικά με το μάθημα των θρησκευτικών, ο κ. Λεβέντης πήρε σαφή θέση υπέρ της Εκκλησίας, λέγοντας ότι «πρέπει να καθιερωθεί η ανεξιθρησκία, αλλά στο ζήτημα των θρησκευτικών πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, γιατί όλος ο λαός πιστεύει στην Ορθοδοξία και δεν μπορεί ένας υπουργός «να είναι μοντέρνος» και εμείς όλοι να είμαστε «ντεμοντέ”», όπως τόνισε.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Λεβέντης είπε «έχω σκοπό να καλέσω τον κ. Τσίπρα για να συνεχίσουν όλοι οι σταθμοί να εκπέμπουν, πληρώνοντας τον μέσο όρο των προσφορών για τις άδειες, δηλαδή 60 εκ. ευρώ την δεκαετία, δηλαδή 6 εκ. ευρώ τον χρόνο, για να συνεχίσουν να λειτουργούν, καθώς για χρόνια δεν είχαν πληρωθεί χρήματα για τον σκοπό αυτό κι ήταν επιτυχία της Κυβέρνησης ότι υπήρξαν τέτοια έσοδα».
Τέλος, ερωτηθείς για την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης είπε «ένας υπάλληλος του κόμματος ήταν, ο οποίος θα πάει στην Νέα Δημοκρατία, την εξέλιξη αυτή να περιμένετε».

news247.gr

No comments: